Usluge

Naše usluge

Od 1993. kada je tvrtka osnovana cilj nam je stvoriti zadovoljne klijente i suradnike u djelatnostima kojima se bavimo:

Izrada fasada

Jedan od najbitnijih zahtjeva koji bi trebala zadovoljavati svaka građevina jest ušteda energije i toplinska zaštita. Sanacijom postojeće ili postavljanjem nove vanjske toplinske ovojnice doprinijeti ćemo smanjenju potrošnje i nepotrebnim gubicima energije kroz sve elemente koji su u dodiru sa vanjskim dijelom građevine. Da bi se postigli zadovoljavajući energetski zahtjevi vaše građevine ili kućanstva te kako bi poboljšali kvalitetu stanovanja potrebna je izrada toplinskog sustava koji će odgovarati vašim željama i uvjetima koje imate u planu.

Tvrtka ZSV d.o.o. je renomiran izvođač toplinskih fasadnih sustava koji je svojim višegodišnjim iskustvom stekao stručnost pri izvedbi projekta i postojanost svakog ugrađenog sustava.

Strojno žbukanje

Od kad je tvrtka osnovana jedna od osnovnih djelatnosti je strojno žbukanje površina uz svu mehanizaciju koju ta djelatnost zahtjeva. Prilikom izgradnje novih objekata i sanacijom starih, neovisno o podlozi i stanju izvedenih površina, tvrtka ZSV d.o.o. postigla je višegodišnje iskustvo za žbukerske djelatnosti te nam je cilj neprekidno pratiti standarde novih proizvoda i osigurati kvalitetnu izvedbu za sve svoje klijente.

Strojne glazure

Za kvalitetnu stabilnost i visoke izolacijske vrijednosti svakog poda izvodimo strojne glazure koje se ugrađuju jednostavno i brzo neovisno o podlozi poda. Svaki dom zahtjeva izvedbu odgovarajućih glazura kako bi vas zaštitili od neželjene buke, osigurali zahtjeve za uštedu energije kroz konstrukciju, pripremili vaš pod za daljnje radove te osigurali udobnost stanovanja i življenja u vašem kućanstvu ili građevini.

Soboslikarski i ličilački radovi

Među glavnim djelatnostima kojima se bavimo su i soboslikarski i ličilački radovi koji predstavljaju osnovni dio uređenja svakog interijera, mjenjanja izgleda unutrašnjosti i postizanja veće udobnosti prostora u kojem se nalazimo. Za svaku vašu ideju i zahtjev pobrinuti će se naši kvalificirani djelatnici koji godinama se susreću sa raznoraznim unutrašnjim detaljima i uspješno ih rješavaju. Uz soboslikarske i ličilačke radove izvodimo i gipskartonske radove manjih zahvata.

Sanacije i popravci

Vršimo usluge sanacije i popravaka u svim djelatnostima kojima se bavimo. Prilikom svake sanacije koja je nedostatak ili posljedica loše izvedenog sustava ili detalja vršimo detaljan pregled te vam dajemo stručno mišljenje i savjet koji ovisi o situaciji nepravilnosti i uzroku nastanka. Kako bi svojoj fasadi vratili stari ili unijeli novi estetski izgled za vas vršimo usluge prebojavanja pročelja završnog sloja premazima koji će uz estetske karakteristike povećati potrebnu vodoodbojnost sloja.

before-after-1-befbefore-after-1-aft
Povucite pokazivač lijevo/desno za prikaz prije/poslije.