Podrška

Najčešće postavljena pitanja

1Naplaćuje li se dolazak i izmjera?

Ne, naš je dolazak besplatan te vam stojimo na raspolaganju za svaki Vaš upit i savjet.

2Ugrađujete li prozorske i ostale klupčice?

Da, u dogovoru sa investitorom postavljamo i ugrađujemo nove prozorske i kamene klupčice te ukoliko je potrebno demontiramo stare klupčice.

3Imate li garanciju i jamstvo na izvedene radove?

Da, na svaki ugrađeni sustav ostaje naše jamstvo kao i jamstvo proizvođača materijala. Jamstvo ne vrijedi sa izvanredne situacije koje nisu povezane sa garancijskim uvijetima.

4Kolika debljina vanjske toplinske izolacije je dovoljna?

Debljina toplinske izolacije ovisi o različitim faktorima koje se planiraju postići (izoliranost objekta, energetski razred objekta, klimatske prilike).

Iz višegodišnjeg iskustva preporučavamo ugradbu sustava od minimalno 10cm pa nadalje neovisno o specifičnosti komponenata i podloge.

5Radite li po sistemu "Ključ u ruke"?

DA.

6Ovisi li vrijeme o izvedbi fasadnog sustava?

Da, tijekom cijelokupne faze izvedbe sustava, temperatura okoline, podloge i materijala mora iznositi minimalno +5C i maksimalno +30C

7Koji radovi moraju biti izvedeni prije fasade?

Preporučava se izvedba unutarnjeg žbukanja i estriha radi sušenja. Vanjska stolarija, instalacije, strehe, okapnice, odvođenje oborinskih voda itd. moraju biti izvedeni.

Prilikom izvedbe svakog novog projekta cilj nam je osigurati maksimalnu povezanost i kontakt sa klijentom kako bi bez obzira na uvjete i složenost situacije ponudili najkvalitetniju i najbržu realizaciju svih zahtjeva.

U svim fazama izvedbe stojimo vam na raspolaganju te uz tim stalno zaposlenih stručnjaka vodimo brigu o organizaciji radova i sprečavanju bilo kakvih daljnih propusta pri izvedbu.

Višegodišnjim iskustvom i upotrebom najsuvremenijih tehnologija kao i stalnim praćenjem visokih standarda posebnu pažnju dajemo detaljima koji osiguravaju kvalitetnu izvedbu i trajnost ugrađenih sustava.

Nudimo vam usluge popravaka i prebojavanja pročelja.

Svaki ETICS sustav je podložan promjenama i starenju, no ukoliko je navedeni sustav odrađen prema svim smjernicama za izradu, promjene koje su ga zahvatile su izričito estetske prirode i ovise o mnogim vanjskim čimbenicima koji ne narušavaju unutarnju funkcionalnost sustava. Dovoljno je prebojavanje cijelog sustava koje se i smatra redovnim održavanjem fasade, a samim time se postiže bolja vodoodbojnost završnog sloja.

U slučaju pojave bilo kakvog neočekivanog problema unutar našeg i proizvođačevog garantnog roka, odmah nas kontaktirajte.

(Jamstvo za izvedene radove je dvije godine od datuma završetka ugradbe)